Over BONGASTATE

Bongastate is een melkschapenbedrijf. Op Bongastate produceren ongeveer 500 schapen zo'n 200.000 liter melk per jaar.Boer Chris melkt zijn 500 schapen sinds februari 2009. Hij is begonnen met het verkopen van de melk en daarnaast heeft hij inmiddels een aantal culinaire producten ontwikkeld: kaas (Bongriis), pudding (Bonbrij) en ijs (Bongiis).Op deze site lees je meer over het reilen en zeilen op de boerderij en over de producten.

Klik voor meer informatie over de producten.

Zoeken

Startdag Kerkenraad / Oudstenraad

Als kerkenraad of oudstenraad staan jullie aan het begin van een nieuw seizoen. Je gaat weer samen aan de slag. Misschien zijn jullie je er op aan het voorbereiden en is een startdag kerkenraad of oudstenraad op Bongastate iets voor jullie.

Bongastate inspireert in leiderschap en teambuilding. In een weidedag op Bongastate ben je als herder van de gemeente een dag herder van echte schapen. Met elkaar geef je leiding aan de kudde, en komen principes van herderschap en leiderschap naar voren. Daarbij leer je elkaar beter kennen in een natuurlijke, ongedwongen omgeving, en doe je meteen een dag aan teambuilding.
Zie voor meer informatie www.bongastate.nl/kerken.

Bongastate heeft een programma beschikbaar, maar dit kan altijd worden aangepast op specifieke situaties of wensen. Zo is er ook ruimte om naast de activiteiten met de schapen nog ‘gemeentezaken’ te bespreken.