Over BONGASTATE

Bongastate is een melkschapenbedrijf. Op Bongastate produceren ongeveer 500 schapen zo'n 200.000 liter melk per jaar.Boer Chris melkt zijn 500 schapen sinds februari 2009. Hij is begonnen met het verkopen van de melk en daarnaast heeft hij inmiddels een aantal culinaire producten ontwikkeld: kaas (Bongriis), pudding (Bonbrij) en ijs (Bongiis).Op deze site lees je meer over het reilen en zeilen op de boerderij en over de producten.

Klik voor meer informatie over de producten.

Zoeken

Teambuilding

Bongastate teambuildingteamuitje - teambuilding op Bongastate - voor scholen - docenten - leidinggevenden - voorgangers

 

 

 

 

 

 

 

 

Heb je een nieuw team en wil je elkaar beter leren kennen in een ongedwongen omgeving? Of wil je de band verstevigen binnen je bestaande team?

Een weidedag met schapen is een boeiende ervaring als team. Je werkt samen in een natuurlijke en ongedwongen omgeving. Tussen de schapen leer je jezelf en ook elkaar beter kennen.

Het met elkaar een koppel schapen verhuizen vereist teamwork. Hoe leid je de schapen, en hoe werk je daarbij samen met anderen? En hoe houd je rekening met wat de schapen willen?

Je krijgt zicht op de verschillende rollen in het team, de communicatie en de samenwerking.

Een weidedag met schapen is een enerverende en inspirerende dag.

In overleg stellen we een programma op.

Informatie en aanmelding

Wil jij deze bijzondere ervaring niet missen? Of eerst meer weten? Voor informatie of aanmelding kun je contact opnemen met Chris de Jong, 06 24 25 47 95 of chris.de.jong@online.nl.