Over BONGASTATE

Bongastate is een melkschapenbedrijf. Op Bongastate produceren ongeveer 500 schapen zo'n 200.000 liter melk per jaar.Boer Chris melkt zijn 500 schapen sinds februari 2009. Hij is begonnen met het verkopen van de melk en daarnaast heeft hij inmiddels een aantal culinaire producten ontwikkeld: kaas (Bongriis), pudding (Bonbrij) en ijs (Bongiis).Op deze site lees je meer over het reilen en zeilen op de boerderij en over de producten.

Klik voor meer informatie over de producten.

Zoeken

Verkoopadressen

Verkoopadressen Bongastate Schapenyoghurt

De Bongastate schapenmelk yoghurt is inmiddels verkrijgbaar in verschillende supermarkten, zoals de Spar, Poiesz en Jumbo.

De horeca kan de Bongastate schapenmelk yoghurt bestellen bij de Hanos.

 

Spar

Sinds maart 2015 is de Bongastate schapenmelk yoghurt beschikbaar in de Spar supermarkten. Als deze yoghurt bij jouw Spar winkel nog niet in het schap staat, vraag er dan naar, want iedere Spar winkel kan het bestellen bij het landelijke Distributie Centrum van de Spar in Waalwijk.

Poiesz

De Bongastate schapenmelk yoghurt is verkrijgbaar in alle winkels van Poiesz.

Jumbo

De Bongastate schapenmelk yoghurt is een landelijk Jumbo artikel, met uitzondering van Limburg en Zuidoost-Brabant. Steeds meer Jumbo’s nemen het op in hun assortiment.

In Leeuwarden is de Bongastate schapenmelk yoghurt beschikbaar bij
Jumbo Johannes Kolfplein in Leeuwarden Vrijheidswijk
Jumbo Els Boek in Leeuwarden Zuiderburen

Andere verkoopadressen:

Coöp Winsum (Frl)

Staat jouw supermarkt er niet tussen? Vraag er naar in je supermarkt, dat werkt.